Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Nyári tábor

2018-as budapesti nyári napközis tábor gyerekeknek

2018-ban is várjuk nyári táborozóinkat Budapesten több héten át az OSE sport és élménytáboraiba! Az iskolai szünet kezdetén, azaz június 15-ét követő héten már megnyitjuk budapesti, alapvetően napközis időtartamú (9-17 óra) vízisportos nyári élménytáborainkat. Ezeken a Duna parti kajakos és túrakenus sportoktatásokon, edzéseken a 6-20 éves korosztályt fogadjuk.

nyári tábor

 

Nyári tábor középiskolásoknak: Római-parti evezésoktatásainkon a kenuzás tanulása mellett az 50 órás közösségi szolgálatot is lehet nálunk teljesíteni 14-20 éves korig.

 

*2018-as akció! Az „OSE sport és nyári élménytábor a Rómain” hétfői napjain a kenuzás kipróbálására költségtérítés mentesen lehet jelentkezni.

Időpontok

I. hét 2018.06.18-22.   H-P. 9-17 h

II. hét 2018.06.25-29.   H-P. 9-17 h

III. hét 2018.07.09-13.   H-P. 9-17 h

Az átlagos 20-30.000 Ft-os tábordíjak helyett nálunk már 15-20.000 Ft/fő/hét díjért Magyarország egyik legtöbb élménnyel kecsegtető, profi felszereléssel ellátott vízi táborába jelentkezhetnek a gyermekek.
 

Újdonságaink:

 • Hétfőnként ingyenesen kipróbálható a táborban a kenuzás

 • Már az alapcsomagban is kipróbálható a tengeri kajakozás

 • Új díjcsomagunk jelent meg, "KALAND" néven, amely plusz nyári táboros szolgáltatásokat tartalmaz

 • Több időpontban indítunk külön kormányos tanuló és 50 órás közösségi szolgálatos vízi képzést, amellett hogy nyári táborainkban is tartunk oktatást

 • Kreatív foglalkozásokra is van lehetőség, a hagyományos evezésoktatás mellett

 • Sit-on-top tengeri kajakban is meg lehet már tanulni evezni nálunk

 • Kipróbálható egy római-kori gálya

 • A nagy strandon vagy a kalandparkban egy egész délután játékokkal telhet el

 • 3 féle kedvezménnyel segítjük a szülőket, hogy gyermekük nyári kenu táboros élményekhez juthasson

  

nyári tábor gyerekeknek

 

Miért pont a kenuzás és a tengeri kajakozás?

 • Ez a sport könnyű. Ez a mozgásforma új és izgalmas

 • A vízitúrázás sokkal biztonságosabb lehet, mint egy teremsport és jobban élvezhető közösségi élményt adhat mint a hagyományos szárazföldi sportágak

 • A túrakenuban hamar meg lehet tanulni evezni, így már gyermekként el lehet sajátítani egy életre szóló szabadidős sportágat

 • Evezőseink könnyedén átélhetnek részesülhetnek a kalandokból és együtt fedezhetnek fel egy új világot

Egy vízitúrázó rövid idő alatt elhagyhatja az épített környezetet. Megláthatja a természet szépségeit, biztonságos körülmények közt küzdhet meg az elemekkel, vagy akár versenyezhet is másokkal egy elérendő célért, és ezeken kívül még rengeteg izgalmas felfedeznivalót találhat.

A túrakenusok közt felcseperedve rengeteg új baráttal és együttműködésre serkentő viselkedés formával találkozhatnak a gyermekek. A fiatalok egymás társaságát is hamarabb megtalálhatják közös kalandjaikon, egy kulturált közegben – felnőtt jelenléte mellett.

A pihenés és a rekreáció egy különleges formáját űzheti, aki vízitúrázóvá válik.

"Mikor kenuzni indulunk a szél lágy suhogása hallatszik csak, és a napsütéstől csillognak az evezők. Játék közben a gondok tovatűnnek, s a kalandpark izgalmas pillanatai később is megdobogtatják a gyermekszívet. A fák árnyékában rajzolgatva, társasjátékozva hamar elröppen az idő, a nyári tábor napsütéstől szikrázó partja sok pihenést, vidám beszélgetést, s kellemes pihenőt ígér" - szerintünk :)

Mindezt megtapasztalhatja az, aki részt vesz nyári sport és élmény táborainkban

 

OSE sport és nyári élménytábor a Rómain

nyári tábor

A római-parti evezősoktatásos sport és nyári élménytáborainkban a kenuzás, a kreatív foglalkozások, a kalandos játékok és a vízitúrázás fejlesztő, egészséget és élményt adó komponenseit egyszerre élvezhetik a résztvevők.

Ennek keretében különféle szabadidős vízi sportágakkal is meg lehet ismerkedni. Például a négyfős stabil túrakenuk, a síkvízi és tengeri kajakok, valamint a sit-on-top kajakok is kipróbálhatóak mentőmellény viselése mellett.

Várjuk 6-14 éves evezősök és 14-20 éves kormányos tanulók, és 50 órás közösségi szolgálatot teljesítő fiatalok jelentkezését!

 

Programjaink miért különböznek az egyszerű sportfoglalkozásoktól?

Mert a római-parton kenuzni játék és sport -- felfedezés és kaland!

nyári tábor Óbudán

A teljesen kezdőktől a tapasztaltakig, a kicsiny gyermekektől a középiskolás korosztályig felejthetetlen vízi élményekhez, ismeretekhez, és egy vidám közösségben való részvételi lehetőséghez juthatnak résztvevőink.

Célunk olyan vízi kalandok megszervezése, amelyekre később is kellemes érzésekkel gondolhatnak vissza evezőseink, kormányosaink, és segítőink. Az egész napi foglalkozások, mozgás után a szülők tele élményekkel kaphatják vissza tőlünk csemetéiket.

Mindez olyan közösségben, ahol kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt biztonságban érezhetik magukat.

Oktatási módszerünk egyszerű, de hatásos. A gyermekeket és fiatalokat megismertetjük a kenus csapatra jellemző, egymás segítéséből fakadó pozitív érzésekkel. E közben új barátságokat köthetnek, elsajátíthatnak egy új tudást, amellyel az élet egyéb területein is tovább tudnak lépni.

 

 

Nyári tábor általános információk, saját felszerelés

 • A program egy szabadidősportos kajak-kenu edzésnek felel meg, edző irányításával és kísérő kisgéphajó mellett.

 • Helyszínek, karszalag: Minden esetben a vízitelepen van a gyülekező és a ki-bejelentkezés is! Csak a bejelentkezés és a karszalag felvétele után lehet velünk jönni, illetve a vízitelepi kijelentkezés után hazamenni.

 • Szülőnek is jeleznie kell, ha korábban vinné el gyermekét. Hétfőn kérjük elhozni a „menü” befizetéseket, illetve a kitöltött szülői, résztvevői nyilatkozatokat. Banki utalással nem tudjuk fogadni az étkezési költségeket.

 • Korhatárok: A betöltött 6 éves korhatártól lehet önállóan jönni. Az idősebb testvér vagy szülő jelenléte mellett természetesen a kisebbek, vagy akár az egész család is részt vehet a programon. Emiatt nem ritka az sem, hogy piciny gyermekek is érkeznek hozzánk már 4-5 évesen.

 • Korcsoportok: A résztvevőknek nagyjából a 30%-át adják a 6-8 éves gyermekek. A derékhadat (50%) a 8-13 éves gyermekek alkotják, őket követik a 14-16-18 éves résztvevők, beleértve az önkénteseket és a kormányosokat is.

  A kormányosok és a kormányos tanulók, illetve a közösségi szolgálatosok 14-16-18 évesek, illetve 60-40% körül alakul a lányok-fiúk aránya. Minden korosztály képviselteti magát kor és nem szerinti eloszlásban.

 • Biztonság: Tapasztalt sportoktatóink az átlagosnál stabilabb túrakenukban és kajakokban, profi mentőmellények kötelező viselése mellett mutatják meg a gyermekeknek és szüleiknek, illetve az 50 órás közösségi szolgálat résztvevőinek a vízitúrázás mesterfogásait.

 • Saját felszerelés: Egy átlagos strandos nap felszerelése (törülköző/gyékény stb) elegendő a gyermekek és kísérőik részére. Az időjáráshoz igazodó könnyű, szellős viselet mellett egy plusz váltás ruha, és adott esetben esőkabát is jól jöhet. Kérjük a taj kártya fénymásolatát is elküldeni.

  A saját sapka, vízálló szandál és a naptej bemutatása/használata kötelező.

 • Drága eszközökre, értékekre az evezésnél nincsen szükség, ezért kérjük azokat otthon hagyni, mivel a hozott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

  Jól jöhet egy törülköző/gyékény/polifoam, amelyre a gyerekek le tudnak ülni a parton. Az otthonról hozott kedvenc társasjáték elővehető a szünetekben és a foglalkozások alatt is.

 • Étel, ital, mosdó: A program alapvetően önellátásos.
  - 2 fogásos ebéd menü befizetési lehetőség van a Római-parton hétfőtől-csütörtökig

  - ebéd menüt azoknak tudunk biztosítani, akik a program kezdete előtt legalább öt nappal jelzik igényüket, és legkésőbb hétfőn be is fizetik azt.

   Több helyszínen is mosdó igénybevételi lehetőség van. Átöltözési lehetőség van a vízitelepen.

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk. Általános leírásaink nem minősülnek ajánlatnak, a képek illusztrációk!
További részletek a turnusok, díjcsomagok, árak menüpontban.

Gyülekező, be és kijelentkezés az Óbudai SE vízitelepén: 1031 Budapest Rozgonyi Piroska u. 28.

https://www.google.hu/maps/place/%C3%93budai+Sportegyes%C3%BClet/@47.5743223,19.0610206,18z/data=!4m8!1m2!2m1!1zbnnDoXJpIHTDoWJvciByw7NtYWk!3m4!1s0x4741d98c2db24bf3:0x601ff99e8d4ab2db!8m2!3d47.5739852!4d19.0626318?dcr=0


„OSE sport és nyári élménytábor a Rómain” evezés helyszíne
Római part 35 Budapest, 1031 GPS koordináták: 47.572659, 19.065428

https://www.google.hu/maps?bav=on.2,or.&bvm=bv.149760088,d.bGs&biw=1680&bih=881&dpr=1&q=r%C3%B3mai+part+35&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ved=0ahUKEwiHx_yrzd7SAhVJSZoKHb0VBV0Q_AUIBygC

 

Eredményeink:

 • A kenuzás élménye és az egyéni biztonságérzet a nálunk megjelenő szülők és a gyermekek visszajelzései alapján meghaladják az előzetes várakozásaikat

 • A heti programot teljesítők 100%-a megtanulta minimum alapszinten a kenuzást, 85%-uk jelesre végzett

 • Átlagos napi létszámunk 50-100 fő körüli, így minden korcsoport és nem jelen van

 • Évről-évre visszatérő gyermekeink-fiataljaink aránya eléri a +80%-ot

 • Kormányos tanulóink „első szezonos” sikeres vizsga aránya 85 % feletti, az egy évvel később újra beiratkozókkal együtt 96% az összesített eredmény

 • Hatósági intézkedést igénylő vízi baleseteink száma az elmúlt 20 évben 0 db volt

 • Több mint 40.000 fő felnőtt, gyermek vízi programját oldottuk meg eredményesen

 

Jelentkezni az online adatlapunk kitöltésével lehet regisztráció után http://ose.hu/website/profil/
 a jelentkezés menüpontban http://ose.hu/Security/login?BackURL=/website/profil/

„Kedves Indián és Kisindián! Köszönjük, hogy részt vehettünk a nyári sport és élmény táborban, nagyon élvezték a gyermekek és mi felnőttek is. Lacus meg különösen büszke volt magára, hogy sikerült megfelelnie a kormányosi vizsgán. Az általunk készített képeket úgy tudom, már elküldte nektek. Szinte minden nap néztük a honlapotokat a képek miatt, és örömünkre szolgált, hogy felkerültek és azokon is láthattuk magunkat a nagy csapat között. Kívánunk jó egészséget, további sok sikert Nektek! Üdvözlettel: Tünde, Laci”

közösségi szolgálat

Nyári tábor, Napközis tábor Budapest

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek