Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan jelentkezzek az OSE sport és nyári élménytáboraira, nyári vízitúráira?

 

 • Az online jelentkezéshez a személyes adatokon kívül egy élő E-mail cím megadására van szükség

 • A jelentkezést véglegesíteni a tábordíjak befizetésével lehet, amelynek beérkeztéről külön értesítést küldünk.

 • Több résztvevő együttes jelentkezése esetén a regisztrációs eljárást családonként kérjük külön-külön végrehajtani.

 • A szülői résztvevői nyilatkozat ide kattintva letölthető

 

 

A jelentkezés és részvétel lépései

 

 1. A Regisztrációt élő E-mail címmel kezdeményezhet: http://ose.hu/website/profil/

  Ha korábban már regisztrált nálunk, akkor itt tud új jelszót kérni: http://ose.hu/Security/lostpassword

  Ha megvan a regisztráció, a visszaigazoló emailt is megkapta, és a linkre rá is kattintott (spam/levélszemét mappában is lehet), akkor az email címével és a jelszóval be tud jelentkezni itt:

  http://ose.hu/Security/login?BackURL=/Security/


  Belépés után a nyári tábor jelentkezési lap kitölthető: http://ose.hu/jelentkezes-programokra/

  További kérdés esetén hívjon a 20/3210811 számon, vagy jöjjön el az irodánkba.


   A weboldalon a megjegyzés rovatban lehet a testvérek részvételét a név feltüntetésével, az előképzettség szintjét és az ebéd igényt jelezni.


  Előképzettségi szinteket kérjük megjelölni a teljesen kezdőtől indulva:

  - 1. Kezdő evezős: Teljesen kezdő tanuló, még nem biztos a kenus a tudásában
  - 2. Evezős: Már volt kenus oktatáson nálunk 1-2x-el, és biztos a kenus tudásában
  - 3. Vezér evezős (első evezős): Megfelelő fizikumú és legalább 1 évadnyi jó kenuzás áll mögötte

  - 4. Kormányos tanuló: A 12 éves kort betöltötte, és legalább vezér evezős szinten áll
  - 5. Kormányos: A 16 kort betöltötte és van legalább 1 db jó eredményű vizsgája
  - 6. Kormányos oktató: A 16 éves kort betöltötte és megvan a három sikeres vizsgája

  - 50 órás közösségi szolgálatos (érettségihez): külön kategória, a kezdő evezősnek felel meg, amelyen kenus képzéssel tudunk felfelé módosítani.
   

 2. Programdíj befizetése személyesen, készpénzzel lehetséges 06.15-től!

  Az étkezési költségeket személyesen lehet befizetni, ezért azt NE utalják nekünk!

  Barátok szívességi jellegű befizetése esetén kérjük a családonkénti külön-külön fizetést.


 3. Programon való megjelenés a saját felszerelés bemutatása mellett.* Helyszíni bejelentkezés, „Részvételi, szülői nyilatkozat”* leadása, karszalagjaink felvétele

 

Az alábbiak betartása lecsökkenti a jelentkezés visszaigazolási, illetve sorbanállási időt

 • egy vagy több gyermek egy családból = egy befizetés.

 • a megjegyzés rovatban fel van tüntetve a gyermek(ek) neve mellett a választott csomag neve, időpontja

 • a baráti társaságként érkező gyermekek díját is a saját gondviselőjük rendezi, azaz 4 jóbarát = 4 szülői befizetés külön-külön

 • amennyiben vegyesen fizetnénk be a gyermekeket de a szülők távol vannak (például a nagyszülő intézi a dolgokat), akkor kérjük válasszák inkább a helyszíni befizetést.

 

Kedvezmények

 • Kétféle kedvezményt lehet igényelni: vagy a több nyári táborosat vagy a nyári tábor+vízitúrásat(KOMBI).


 • Az "ALAP" csomag minden korábbi és idei évi kedvezményt már tartalmaz!

 • Több gyermek (testvérek, barátok) egy táborra való beiratása esetén a feltüntetett csomagdíjak érvényesek.

 • A máshol megszokott  "testvérkedvezményt" már előre beépítettük árainkba, így az átlagos 20-30.000 Ft-os tábordíjak helyett nálunk már 9-18.000 Ft/fő/hét díjért Magyarország egyik legtöbb élménnyel kecsegtető, és az átlagosnál kedvezőbb árfekvésű vízi táborába jelentkezhetnek a gyermekek.

 • Az esetleges kommunikációs hibák (nyomdahiba, telefonons félreértés stb) esetén is az itt feltüntetett feltételek a mérvadóak.

 

 1. Több nyári tábor: Fejenként legalább kettő heti "ÉLMÉNY vagy KALAND" csomag igénylése esetén már a második "ÉLMÉNY vagy KALAND" csomag árából -5.000 Ft  a kedvezmény. Ez csak az "ÉLMÉNY és a KALAND" csomaghoz igényelhető, az "ALAP" csomaghoz nem igényelhető kedvezmény.

  PÉLDA: Ha Evezős Elek az I. heti, II. heti  vagy a III. heti nyári tábor közül kettőre eljön "KALAND és/vagy ÉLMÉNY" csomaggal, akkor a fizetendő díjból -5.000 Ft kedvezményt kap és részt vehet 2 heti gondtalan szórakozásban (+ fakultatív költségek ára lásd ebéd, + a kalandparki külön játékok).

 2. Nyári tábor+vízitúra: Fejenként egy "KOMBI" csomag esetén bármelyik időpontban megrendezendő ( (I, II, III. heti) nyári tábor (ÉLMÉNY, KALAND) + a TÚRA csomag igénybevétele esetén -5.000 Ft kedvezmény vehető igénybe a két program összesített díjából.
 • 2 db nyári tábor "ÉLMÉNY és/vagy KALAND csomagra, illetve egy "Túra" csomagra is történő befizetés esetén, a teljes végösszegből -10.000 Ft kedvezményt kaphat a résztvevő.

 

A kitöltött és aláírt szülői, résztvevői nyilatkozatot, személyes befizetés esetén a programdíjat és a saját felszerelést. A helyszínen tartunk szülői nyilatkozatot, tehát itt is kitölthető.

 

Hogyan tudom átvenni a szülői, részvételi nyilatkozatot, és befizetni a nyári tábor, vagy a vízitúra díjat?


A szülői nyilatkozat letölthető a jelentkezés és a turnusok, árak menüpontból. Kinyomtatva, eredetiben aláírva kérjük elhozni. A tábordíjakat a jelentkezési oldalon megadott bankszámlaszámra kérjük elutalni a főbb adatokat feltüntetve, vagy személyesen lehet befizetni a program előtt 1 héttel legkésőbb.

Az étkezési és fakultatív programok költségeit kérjük, NE utalják el!

 

A tábordíj mellett fel van tüntetve napijegy is. Mindkettőt be kell fizetnem?

Egy táborra, vagy túrára egyszer kell csak heti díjat fizetni. A napi jegyet azoknak ajánljuk, akik csak 1-1 alkalommal tudnak eljönni a programra.

 

Csoportos jelentkezés esetén mi a teendő? (6 fő felett, vagy más táborból, intézményből stb.)


A más szervezők (intézmények, gazdasági szervezetek, magánszemélyek, mozgalmak stb.) által létrehozott csoportok vezetőit kérjük, hogy legalább 14 munkanappal a program kezdete előtt írásban jelentkezzenek.

 

Az ingyenes hétfői próbanapon megtetszett a nyári tábor. Hogyan tudok jönni a többi napra?


Vagy a heti program díjcsomagot lehet egyben befizetni, vagy napi jeggyel eljönni. Napi jegy esetén a hétfői napot is ki kell fizetni, tehát minimum kettőnapi díjat kell rendezni.

 

Szeretném ebéd menüre befizetni gyermekemet a nyári tábor idején a Római-parton, mit tegyek? Lehet naponta is fizetni?


Első nap küldje el a heti díjat 4x900=3.600 Ft-ot. Az ebéd menü naponta egyesével történő befizetésének nyilvántartását az étkezde nem tudja vállalni, ebben az esetben a résztvevő önállóan vásárolhat ennivalót.

 

Szeretném étkezésre befizetni gyermekemet az egyhetes VÍZITÚRA idején, mit tegyek? Lehet naponta is fizetni?

Kérjük, hogy a vízitúrára való jelentkezéskor készpénzben fizesse be az 1.500 Ft/fő/nap x 5 nap = 7.500 Ft étkezési díjat.

 

Gyermekem nem tud tökéletesen úszni, ebben az esetben is jöhet?


A HSZ értelmében a szülő nyilatkozik erről! Ettől függetlenül nálunk mindenki számára kötelező a mentőmellény viselése 18 év alatti, vagy azoknak, akik nem tudnak úszni. Ezt a szervezők ellenőrzik, vagy adják fel méret szerint, még az úszni tudókra is!

 

Eső vagy várhatóan rossz idő esetén mi a teendő?


Küldjön megfelelő öltözéket gyermekével, a többit megoldjuk! A program evezős részét mindaddig szüneteltetjük, amíg a kifejezetten rossz idő tart. Aki önállóan közlekedhet, az haza is mehet, a többieket várja öt óráig a játékszoba és a társasjáték a fedett terasz alatt. 1997. óta 3 délutánt, illetve 2 délelőttöt kellett összesen szünetelnünk, azaz szinte sosem maradt el teljes program napunk.

 

Ki vigyáz a gyermekemre a program ideje alatt?


A programokon több felnőtt, vagy programvezető és kormányos is jelen van, akik figyelnek a gyermekekre.
Egész nap jól átlátható és behatárolható területen vagyunk, a kisgyerekes családok által is kedvelt sétálóutca-játszótér mellett a sóderos parton, illetve a Dunán.

A közterület jelleg miatt csak korlátozott felügyeletet biztosítunk. A nyári táborokon és vízitúrákon mindenki a saját felelősségére vehet részt, és elvárjuk a résztvevőktől a fegyelmezettséget. Kérjük a gyermekeket, hogy a járdán közlekedjenek.

 

Hogyan mehetek haza, ha vége van a programnak?


A program elhagyása a programszervezők engedélyével csak a kijelentkezés után lehetséges, de ezt akár (szülő előzetes kérésére) napközben is meg lehet tenni. A ki és a bejelentkezés a vízitelepen kötelező! A szülő saját felelősségére nyilatkozhat arról, hogy gyermeke önállóan közlekedhet haza.

 

Milyen ellátást kap a gyermekem a programokon?


A programok alapvetően mindenkinek önellátásosak, de újdonságként már befizethető egy ebéd menü külön költségtérítés ellenében. A túrákra szintén lehet költségtérítés ellenében ellátást kérni, amely 18 éves kor alatt kötelező.


Aki ezzel nem kíván élni, annak javasoljuk az otthonról hozott, becsomagolt szendvicsek fogyasztását. Az ebédidőt az aktuális időjárási viszonyokhoz igazítjuk, ez általában 12-13 óra között van, és 30-60 percet vesz igénybe. A parton is van vizesblokk és ivóvíz.

Nem javasoljuk az ebédidőben való hazautazást, illetve a bőséges meleg étkezést.

 

Hány órától vihetem le a gyermekemet az oktatásra, és mikor mehetek érte?


Kapunyitás a korán érkezőknek külön kérésre 7.30-tól van, a derékhad 9 óra körül jön meg. 17.00 óráig (de legkésőbb 18:00-ig) kérjük a kedves szülőket, hogy jöjjenek el gyermekükért. Pénteken záróünnepséget tartunk 17 órától. Kapuzárás: 18.00-kor.

 

Kerékpár, közlekedés, parkolás, közösségi közlekedés. Hogyan, és hol?


Gépkocsival lehet a környéken parkolni, de ezért javasoljuk inkább a kerékpárok és a BKK használatát. A kerékpárokhoz érdemes láncot hozni, mert a telepen lelakatolva itt lehet hagyni azokat, de felelősséget nem vállalunk értük.

BKK megállók:
- HÉV: Bp-Békásmegyer vonalon a RÓMAIFÜRDŐ megállótól kb. 1200 méterre vagyunk
- 106-os BUSZ: A Nánási utcai megállótól 400 méterre vagyunk északra
- 34-es BUSZ: A Nimród utcai megállótól 200 méterre vagyunk délre

https://goo.gl/maps/pJBWXS14DeD2

 

Az egyhetes vízitúra vándor táborban hogyan lehet részt venni?


A nyári táborban, akik már jól eveznek-- a táborvezetőnél jelentkezhetnek (személyesen) vízitúrára a szülő jelenlétében. Mivel a vízitúra táborok hamar betelhetnek, ezért érdemes idejében eldönteni melyik időpont lenne a megfelelő.


Az is jöhet az oktatásra, aki a táborba nem tud jönni. Az oktatást és a túrát egyszerre befizetők kedvezményt kaphatnak a programcsomagok leírásában szereplő módon, mintahogy a több nyári táborra való eljövetellel is lehet kedvezményt elérni.

 

Jöhetek az egyheti oktatás végén lévő pénteki túrára?


A pénteki nap az egy egynapos könnyű vízitúra napja, amelyet kifejezetten a résztvevők számára szervezünk.

Csütörtökön dől el, hogy ki jöhet de eddig szinte mindenkit el tudtunk vinni, aki jól evezett és jól viselkedett a héten. Összességébe véve az aznapi kormányosok számától is függ, hogy hányan szállunk vízre azon szülőket is beleértve, akik tudnak evezni, kormányozni. 

 

Díjak, költségek, változtatások. Mi mennyibe kerül?


A www.ose.hu oldalon meghirdetett programdíjak érvényesek a túratervben/programleírásban feltüntetett módon. A nyári sport és élménytáborok, evezésoktatások és a vízitúrák is költségtérítésesek.

A kezdéshez képest 7 napon belüli, vagy a táborok alatti változtatások 1.000 Ft ügyintézési díjjal járnak, illetve vízitúra lemondás esetén a busz üresen maradt helye is fizetendő 5.000 Ft/fő áron.


Adója 1%-ának felajánlásával hozzájárulhat programjaink fenntartásához. Adószámunk: 19802783-1-41.
Az egyhetes túradíjak tartalmazzák az egyesületi tagdíjat is.

 

Mit hozzak a programra?


- könnyű, világos színű, természetes anyagú ruházatot, és napellenzős sapkát, naptejet!
- 1,5 L ivóvizet
- az aktuális időjárási viszonyokhoz illeszkedő kiegészítő ruházat: esőköpeny stb.
- étkezési költségtérítést az ebédre, túrára, és/vagy az önellátáshoz szükséges nem romlós élelem, ivóvíz,
- kártya, sakkjáték, gyűjtőmatrica stb. kedvenc - de nem drága játék.
- vízálló becsatolható szandál, strandpapucs, törülköző, váltás ruha.

 

Mit ne hozzak?


- drága illetve divat jellegű ruházatot
- drága okos telefont, Mp3 lejátszót, egyéb elektronikus eszközöket, ékszereket
- 1-2000 Ft-nál több költőpénzt (az étkezési költségtérítésen felül)
- csokikat, chipseket, erősen cukros-savas üdítőket
- közepes táskánál nagyobb mennyiségű holmit
- horgászbotot, focilabdát, közbiztonságra veszélyes eszközöket
A hozott tárgyakért, kerékpárokért, iratokért stb. nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Mennyit evezünk egy nap az OSE sport és nyári élmény táborban?


Annyit, hogy minden gyermek jól érezze magát a hajóban. Egy kör 20 perces szokott lenni partközelben. Egy nap mindenki többször vízre szállhat. Létszámtól függően akár 6-10 x is/fő/nap!

 

Mit csinálnak a gyerekek a programon kívül?


Amikor nem evezünk, akkor a külön programokra - ÉLMÉNY, KALAND csomagra befizetett résztvevőkkel rajzolunk / játszunk evezőt dekorálunk, játékot készítünk, kalandparkba megyünk.


A többiek addig akár pihenhetnek és játszhatnak a fák alatt a magukkal hozott társasjátékokkal, illetve evezhetnek.
A kalandparkos szünet alatt mindezt kizárólag felügyelet mellett.

 

Mi történik akkor, ha valaki elfárad és leül a parton?


A passzívabb gyermekeket idővel beállítjuk a kenuzásra várakozók sorába, vagy behívjuk valamelyik játszós csoportba. A sorban állás közben a tolakodást, csúnya beszédet tiltjuk, figyelünk a kicsikre is.

 

Csak pár napra tudok jönni, ilyenkor mi a teendő?


A részvétel nem kötelező a teljes héten, napijeggyel is lehet jönni, illetve a többi héten pótolható a „hiányzás”.

 

Több oktatást és túrát is bejelöltem a jelentkezéskor. Mindegyikre eljöhetek?


Igen, mindegyikre el lehet jönni az aktuális programkiírásnak megfelelő feltételek teljesítése esetén. Több oktatás és/vagy túra igénybevétele esetén külön kedvezményes díjcsomagjaink vannak!

 

A jelentkezőket hírlevél formájában E-mailben tudjuk értesíteni.

Az Óbudai Sportegyesület fenntartja a jogot a programváltozásra.

Kérjük, ajánlja fel Ön is adója 1%-át a gyermekek evezésoktatására!
Adószámunk: 19802783-1-41

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek