Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Rólunk

Óbudai Sportegyesület vízitúra és természetjáró szakosztály 

vízitúra

 Az Óbudai Sportegyesület csapata 1997 óta foglalkozik a gyermekek és középiskolások számára sport és kalandprogramok, illetve természetjáró vízitúrák szervezésével.

Római-parti sport és nyári élménytáborainkban és oktatásainkon arra törekszünk, hogy életre szóló élményt nyújtsunk a gyermekeknek és családtagjaiknak.

Profi kormányos csapatunknak köszönhetően játszva tanulhatnak meg nálunk a résztvevők kenuzni, miközben felszabadultan élvezhetik a Római-part adta élmény gazdag játékokat és természeti szépségeket a Duna partján.

 

Küldetésünk:

A velünk táborozó gyermekek és vízitúrázók számára olyan új és maradandó ismereteket, élményeket nyújtsunk, amelyek egyszerre szórakoztatóak és biztonságosak.

 

Vezetőségünk:

Horváth „Indián” Pál elnök

horvath indian pal

„Számomra az a legfontosabb, hogy ne telhessen el a gyermekkor élmények és értékes programok nélkül. A fiatalságom emlékezetes pillanatai közül jó pár kapcsolódik a barátokkal közösen eltöltött időhöz a Dunán. Szeretek visszaemlékezni evezős kalandjainkra, és remélem, hogy minél több gyermek tapasztalhatja meg a saját bőrén ezeket az életre szóló élményeket”

 

Horváth Péter „Kisindián” edző, elnökhelyettes

horvath peter kisindian

„Ma is jó érzés visszagondolni rá, hogyan gondoskodtak szüleink és a kormányosok arról a kenutúrákon, hogy gyermekként a legjobbat kaphassuk. Csupa izgalom volt a, hogy melyik hajóban lehet evezni, ki lesz tábor végére a kedvenc kormányosunk, hol verjük fel a sátrat, hogyan fogjuk meggyújtani a tábortüzet. Mennyi új kalandot és élményt adhatunk egy vízitúrán keresztül a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Polyák Viktória "élményfelelős" gyakorló csecsemő és kisgyermek ápoló

nyari tabor elmenycsomag

A művészeti iskolában jöttem rá, hogyan lássam meg a formákban és a színekben az emberi gondolatokat. Jó érzés részese lenni az alkotás és a játék örömének, amikor a gyermekek visszatükrözik a bennük lévő fantasztikus dolgokat egy rajz vagy mosoly segítségével

 

Tagjaink, kormányosaink, önkénteseink:

nyári tábor önkéntes munka

A számtalan közös kenus kaland egy olyan vízitúrázós csapattá kovácsolta össze tanulóinkat és kormányosainkat, akiknek köszönhetően évek óta zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani szervezett nyári gyerektáborainkat, sportoktatásainkat.

Programjainkat sportmenedzser, kajak-kenu edző és vízitúra vezető segítségével szervezzük. A gyermekek szórakoztatásáról és felügyeletéről tagjaink, művészeti és gyermek egészségügyi végzettségű fiatalok, és tapasztalt sportoktatók, kormányosok gondoskodnak.

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek