Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Adó 1% és támogatás

Adó egy százalék támogatás

adó 1% gyermekek

 Életre szóló élményeket adunk gyermekeknek.

Segítsd adód egy százalékával a kicsiny evezős csemetéket!

 

Az Óbudai Sportegyesület 1997 óta vízitúrákat, nyári sport táborokat és ingyenes oktatásokat szervez a vízi sportolási és nyári élmény lehetőségek iránt érdeklődő gyermekek számára.


Evezőseink a napsütötte Duna partra érkezve a zöldellő természetben találják magukat. Itt a mesterséges környezet, a bezártság és a képernyők helyett sok új barátot és egy igazi kalandokkal teli vízi világot találhatnak.

Szorgalmi időben iskolásokkal és óvodásokkal szállunk vízre, ahol résztvevőink eddig is ezerszám tapasztalhatták meg a természet szépségeit, élvezhették a hajós kalandozás izgalmait.

A sokszor költségmentesen, vagy kedvezményesen igénybe vehető, hiánypótló programok forrását főleg a támogatások és az adó 1%-os felajánlások adják!

 

Adószámunk az 1%-os felajánláshoz: 19802783-1-41

Nevünk (csak a NAV adatbázisában): OBUDAI SPORTEGYESÜLET

Kérjük figyeljen a név helyes feltüntetésére, köszönjük!

 

Kedves „Indián” és „Kis Indián” Óbudai SE! Ezúton szeretném megköszönni a kisfiam, Gábor nevében is a szép és hasznos elmúlt hetet! A fiam remekül érezte magát Önöknél, ahogyan a nagyszülőktől - akik vitték - megtudtam, hogy a szervezés a minden képzeletet felülmúló számú lurkó ellenére is gördülékeny volt. Számomra meglepetés volt, hogy ez nem csak 1-1 órás lehetőség, hanem egész napos-hetes foglalkozás, ahol a gyereket maximális biztonságban és tartalmas programban tudhattuk. Isten áldja magukat! Zsuzsa, 34 éves

 

 

Inkább eszközökkel, szolgáltatás átadással, esetleg konkrét pénzügyi adománnyal támogatná az evezős gyermekeket?

Nincsen vele egyedül! Kérjük, hogy keressen minket elérhetőségeinken!

 

Támogatóink:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
Budapest Főváros Önkormányzata
Óbuda Sport Kft.

Tagok, magánszemélyek, szülők és önkéntesek


Kedves Indián és Kisindián!
Örülünk, hogy gyermekeink tavaly és idén is egy-egy tartalmas hetet tölthettek táborukban! Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Önöknek és minden kedves segítőjüknek áldozatos munkájukért.
Üdvözlettel: Tamás és Patrícia (Tivadar és Lénárd szülei)

adó 1% gyerekek

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek