Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Célok, közhasznúság

  1. Programok, nyílt napok és oktatások segítségével keltjük fel a kerületi, és a fővárosi lakosság – főleg a gyermekek - érdeklődését a Római-part adta kiváló lehetőségekkel kecsegtető szabadidős vízi sportolási lehetőségek iránt.

  2. A kormányosoknak, kormányos tanulóknak, az evezősöknek, és az 50 órás közösségi szolgálatot teljesítő fiataloknak olyan élményekben gazdag és tartalmas oktatási, képzési programokat indítunk, amelyek segítségével elsajátíthatják a biztonságos vízi közlekedés alapjait. Ez későbbi életük során segítheti őket a saját rekreációs tevékenységeikben és a csoportos együttműködésben, egy munkahelyi kultúra elsajátításában is.

  3. Programjainkon keresztül minél több óvodást, iskolást és középiskolást szeretnénk bevonni a sportegyesületi és vízi kultúrába. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt lehetőséget teremtünk a szabadidő hasznos eltöltésére az életkorukhoz illeszkedő biztonságos és felszabadult hangulatú programokkal.

  4. Hosszútávon gondolkodva egy fenntartható fejlődési pályát szeretnénk biztosítani a hozzánk forduló vízitúrázóknak.

  5. Az egyesületen kívülről érkezőknek lehetőséget adunk a taggá válásra, illetve sport programokat biztosítunk a fővárosi és az agglomerációból érkező lakosság részére.

  6. Folyamatosan fejleszteni kívánjuk eszközeinket és szolgáltatásainkat, hogy a hozzánk fordulók mindig az elérhető legjobbat kaphassák.

  7. Különböző ár fekvésű programok segítségével eljuttatjuk a kevésbé tehetősebbekhez is a vízi sportolás lehetőségét a minőség romlása nélkül.

A római part egyik legnagyobb szabadidős vízisport egyesületeként büszkék vagyunk arra, hogy az óbudai, a budapesti és a vonzáskörzetből érkezők közül sokan nálunk tapasztalhatták meg a biztonságos vízitúrázás örömeit, és vált életük részévé ez az új élményekben bővelkedő sportág.

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek