Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Vízitúra

Vízitúrázás Magyarországon

Éves túra tervünkben számtalan magyarországi és külföldi vízi túra programja megtalálható.

A családi nyaralás, a gyermekek nyári táborozása, vagy az iskolatársakkal, barátokkal való közös szórakozás kérdéseire a vízitúrázás mindig az élményekben gazdag lehetőségek széles tárházát adja válaszként.

vízitúra Duna

A vízitúrázás egy egész életre biztosíthatja a kalandokat, az együttlét és a társaság örömeit. Segítségével a régi világ határai elérhetőek, és egy új világ is felfedezhetővé válik.

 

Mi a helyzet a költségekkel, az időpontokkal, és a helyszínekkel?

 

Magyarországon kenutúrázni a többi szórakozási formához képest igen jó áron lehet már egyénileg is. Ha többen szállunk vízre, akkor pedig a költségeket még jobban el lehet osztani, ami nem minden szabadidős programról mondható el ilyen mértékben.

 

A helyszín és a folyó kiválasztásában segíthet az, hogy a vízitúrázókra szakosodott táborhelyek és kajak-kenu túraútvonalak széles kínálata remek lehetőségekkel kecsegteti mind a városból elutazókat, mind a kalandot vagy a békés pihenést keresőket.

 

A rengeteg folyó és tó kínálta lehetőségek közt ma már nem probléma a Dunakanyarban egy Esztergom-Budapest vízitúra vagy a Mosoni Dunán, esetleg a Tiszán történő kenutúra egyénileg történő megszervezése sem.

Várjuk jelentkezését, vagy segítünk megszervezni saját programját is!

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek