Kérjük segítsen adója 1%-ával!

Vízitúra oktatás

Vízitúra oktatás Magyarországon, Budapesten a Római-parton.

 

Tapasztalat nélkül, teljesen kezdőként ne vágjunk bele a szervezésbe önállóan, mert könnyen a jó hangulat rovására mehet egy nem kellőképpen előkészített vízitúra.

Ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkkal, segítségünkkel örömteli program alakítható ki egyénre szabott formában is. Oktatási programunk igénybe vétele esetén pedig biztonságosabbá válik a vízre szállás és a hajózás.

 

Képzettségi szintek a teljesen kezdőtől indulva:

- 1. Kezdő evezős: Teljesen kezdő tanuló, illetve még nem biztos a kenus a tudásában
- 2. Evezős: Már volt kenus oktatáson nálunk 1-2x-el, és biztos a kenus tudásában
- 3. Vezér evezős (első evezős): Megfelelő fizikumú és legalább 1 évadnyi jó kenuzás áll mögötte

- 4. Kormányos tanuló: A 12 éves kort betöltötte, és legalább vezér evezős szinten áll
- 5. Kormányos: A 16 kort betöltötte és van legalább 1 db jó eredményű vizsgája
- 6. Kormányos oktató: A 16 éves kort betöltötte és megvan a három sikeres vizsgája

- 50 órás közösségi szolgálatos (érettségihez): külön kategória, a kezdő evezősnek felel meg, amelyen kenus képzéssel tudunk felfelé módosítani.

Mosoni Duna vízitúra

Ha túl nagy tehernek érezzük a szervezést, akár be is fizethetünk egy vízitúrára, amely a nehézségeket leveszi a vállunkról, és így több időnk és energiánk marad a rekreációs jellegű szabadidős vízi sportolásra, az aktív pihenésre.

A kezdő vízitúrázók első lépéseiket szervezett kenutúrákon is megtehetik, amelynek köszönhetően jelentősen csökkenthetőek a tapasztalatlanságból eredő kockázatok.

 

A társaság hangulatát alapvetően befolyásoló kérdésekről nyári táborainkban úgy gondoskodunk, hogy a meleg étkezés, fürdős tisztálkodás, sátortáborozás, stabil túrakenuzás és evezés oktatás mai kornak megfelelő feltételeit biztosítjuk.

Megtanítjuk résztvevőinket azokra az alapokra, amelyek segítségével, idővel önjáró vízitúrázóvá válhat valaki a hozzátartozóival és barátaival együtt.

Törekszünk arra, hogy a tapasztalatot szerző vízitúrázókat később is el tudjuk látni az igényeiknek megfelelő támogatással a saját programjuk megvalósításához.

Ehhez mi kenu bérléssel, kenu szállítással, vízitúra útvonal tanácsadással és evezős oktatással tudunk hozzájárulni a folyamatos fejlesztések mellett.

 

A külön szervezett vízitúra oktatásunk 5.000 Ft/fő áron már elérhető.

jelentkezes-programokra ado-egy-szazalek